واحد های فناور مرکز رشد دانشگاه هرمزگان
این روش مصرف انرژی بسیار پایین تری به نسبت فن آوری های متداول از جمله فرآیندهای تقطیری را دارد.روش حاضر یک بهبود قابل توجهی در روش رطوبت زنی و رطوبت زدایی است و میزان مصرف انرژی پایین تر و بازده بالاتری نسبت به آن دارد. به دلیل مصرف پایین انرژی می توان قسمتی از انرژی را از انرژی خورشیدی نیز تامین نمود. اجرای موفقیت آمیز طرح حاضر، تحول بزرگی در سامانه های شیرین سازی ایجاد می کند.ست.
طراحی و ساخت سامانه شیرین سازی آب شور مورد توجه دنیا قرار گرفته است. فن آوری موجود در راستای کاهش میزان مصرف انرژی در پروسه شیرین سازی است. با پایین آوردن میزان مصرف انرژی در فرآیند شیرین سازی، استفاده از انرژی های تجدید پذیر در این سامانه توجیه فنی پیدا خواهد کرد.
معرفی طرح:
کاربرد طرح:
مجری طرح: